Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har snart 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.

Praktisera på Gothia Towers - öppen ansökan

Vi är mycket glada att så många tycker att Hotel Gothia Towers är en attraktiv arbetsplats. Tyvärr har vi bara möjlighet att ta emot en liten del av alla som söker. Vi prioriterar dock praktikanter som går utbildningar som svarar mot våra befattningsområden.

Vi tar emot öppna ansökningar om praktikplatser löpande under året. Vi sparar dina ansökningar i sex månader. Vi sänder inte ut något besked om att du har fått praktikplats eller inte. Istället blir du kontaktad av oss om vi blir intresserad av din ansökan.

Examensarbeten

Förfrågningar om examensarbeten behandlas på samma sätt som praktikansökningar.

PRAO

Vi tar emot PRAO elever men en förutsättning är att du har fyllt 18 år.

Så här ansöker du till Praktikplatser och PRAO

För att anmäla ditt intresse registrerar du dig genom att klicka på länken "skicka ansökan"

 

Skicka ansökan       Skriv ut
Skicka ansökan

Hemsida
http://www.gothiatowers.com